FastFrame, een innovatief modulair systeem. Ontdek het nu!

Snel en gemakkelijk uw stand opfleuren met een uniek ontworpen banner? De RollUp van ABC Expo is de keuze voor u! Van smal tot breed, van budget tot premium, maar steeds met dezelfde hoge kwaliteit.

Wat is een RollUp?
Een RollUp of een RollUp banner is een verplaatsbare, lichte display. Een bedrukte doek zit opgerold in een robuuste cassette met pootjes. Door het bedrukte canvas uit te rollen en vast te zetten creëert u in een handomdraai een mooie display die uw merk of onderneming in de kijker zet.


Wat is een RollUp?

Een RollUp of een RollUp banner is een verplaatsbare, lichte display. Een bedrukte doek zit opgerold in een robuuste cassette (met pootjes). Door het bedrukte canvas uit te rollen en vast te zetten creëert u in een handomdraai een mooie display die uw merk of onderneming in de kijker zet.


Waarom kiezen voor een RollUp?

Goedkoop, snel en handig
Een RollUp banner is compact, maar valt toch op in de massa. Een RollUp is veel kleiner en sneller op te zetten dan een volledige beurswand, en daardoor ook wat goedkoper.

In een handomdraai zet je een RollUp banner op. Rol het bedrukte canvas uit de cassette, vergrendel hem en klaar! Je bespaart dus niet alleen geld, maar ook tijd op de beurs.

Uitgebreide mogelijkheden
RollUp banners bestaan in verschillende types en formaten. Bij ABC Expo kunt u kiezen van smalle en kleine tot extra brede en hoge modellen. Ook voor de print, de cassette en het opzetsysteem kunt u kiezen uit een breed assortiment. U vindt bij ABC Expo een RollUp voor elk project en voor elk budget! Wist je dat we ook een unieke RollUp in ons gamma hebben die kan worden opgesteld tot een naadloze wand?

Waarom een RollUp kopen bij ABC Expo?

In ons breed assortiment vindt ieder een RollUp banner naar wens. Smal of breed, hoog of laag, budget of premium. Telkens voor de juiste prijs/kwaliteit.

Elke RollUp wordt nauwkeurig bedrukt volgens uw ontwerp. Hebt u geen ontwerp? Ook daarmee kunnen onze experts u helpen. Neem contact op met uw wensen, dan zorgen wij voor een uniek ontwerp dat in het oog sprint bij uw doelgroep.

Ten slotte kunt u bij ABC Expo rekenen op een uitstekende opvolging en snelle service. Aarzel niet om contact op te nemen als u vragen heeft!

Contactinfo

Open van maandag tot vrijdag: 9.00 – 12.00 & 13.30 – 17.00 uur

Langevelde 22 • 1785 Merchtem • +00 (32) 52 37 44 88 • info@abc-expo.be

© 2007-2024 ABC Expo - BTW: BE0432.984.937 - Cookies - All rights reserved. Developed by DRVisual.