FastFrame, een innovatief modulair systeem. Ontdek het nu!

Op zoek naar een stand om uw product te tonen of laten ervaren? Dan is een degustatiestand van ABC Expo beslist de keuze voor u. We beschikken over een breed gamma van hoogwaardige degustatiestanden in alle vormen en maten. Elke toonbank is personaliseerbaar in uw unieke huisstijl. Wij werken uitsluitend met degustatiestanden van het merk Promotor en garanderen zo de beste kwaliteit.


Wat is een degustatiestand?

Een toonbank, of degustatiestand, is een stand die gebruikt wordt om producten te laten proeven of uitproberen. Je ziet deze toonbankjes wel eens in supermarkten of op evenementen met proevertjes. Merken laten hun product uitproberen door voorbijgangers en geven er meer informatie over.


Waarom kiezen voor een degustatiestand?

Licht, maar toch sterk!
De degustatietoonbanken van ABC Expo zijn 100% vervaardigd uit PVC. Dit maakt dat de promotors licht en dus gemakkelijk te verplaatsen zijn. Toch zijn ze ook erg stevig. De bouw van de toonbank zorgt ervoor dat hij stevig blijft staan en tegen een stootje kan.

Volledig in uw huisstijl
We kleden uw degustatiestand volledig in in uw huisstijl. We voorzien ze van prints zodat ze beter opvallen en naadloos passen bij uw merk. Het is zo ook mogelijk om belangrijke informatie over uw product of bedrijf op de promotor te laten drukken. Denk aan info als ‘100% recycleerbaar’, ‘zonder toegevoegde suikers’ of ‘100% vervaardigd in België’.


Waarom een degustatiestand kopen bij ABC Expo?

ABC Expo is specialist in het bedrukken van Promotors en degustatiestanden. We zorgen voor een product van superieure kwaliteit, volledig naar uw wens. Bovendien kunt u rekenen op een snelle service en nauwe opvolging van uw bestelling.

Neem een kijkje tussen ons uitgebreid assortiment Promotors en vind het ideale product voor u. Zit u met vragen? We staan steeds klaar om ze te beantwoorden!

Contactinfo

Open van maandag tot vrijdag: 9.00 – 12.00 & 13.30 – 17.00 uur

Langevelde 22 • 1785 Merchtem • +00 (32) 52 37 44 88 • info@abc-expo.be

© 2007-2024 ABC Expo - BTW: BE0432.984.937 - Cookies - All rights reserved. Developed by DRVisual.