FastFrame, een innovatief modulair systeem. Ontdek het nu!

Bij ABC Expo zijn we gespecialiseerd in alles wat uw beursstand nodig heeft. Volledige beurswanden en counters, maar ook compactere producten zoals als banner stands. Snel en gemakkelijk het publiek aanspreken met een bedrukte doek? Dan is de banner stand van ABC Expo misschien wel de keuze voor u.

Wat is een banner stand?
Een banner stand lijkt op een RollUp, met het verschil dat de print niet vanzelf oprolt in een cassette. U kunt de banner gemakkelijk opspannen in het handige systeem. Het bedrukte canvas zit stevig en strak op zijn plek.


Waarom kiezen voor een banner stand?

Licht, maar toch stevig en stabiel
Zeulen en zweten zal u niet doen met een banner stand. De handige systemen zorgen ervoor dat de banner stand in enkele ogenblikken staat. Dankzij de lichte materialen hoeft u geen zware onderdelen van de wagen naar de beursstand te dragen.

Ondanks de lichte onderdelen is een banner stand stevig en robuust. Het kan tegen een stootje maar blijft wel verplaatsbaar. De print zit altijd strak en de opdruk blijft dus te allen tijde zichtbaar voor voorbijgangers en omstaanders.

Waarom een banner stand kopen bij ABC Expo?

Bij ABC Expo kunt u rekenen op een uitstekende opvolging en snelle service binnen uw project. We zijn bereikbaar voor vragen en opmerkingen en leveren al uw beursmateriaal, perfect naar uw wens.

Onze banner stands bestaan in verschillende soorten, types en maten. Aarzel dus bij vragen niet om ons te contacteren voor persoonlijk advies. Onze experts staan voor u klaar.

Contactinfo

Open van maandag tot vrijdag: 9.00 – 12.00 & 13.30 – 17.00 uur

Langevelde 22 • 1785 Merchtem • +00 (32) 52 37 44 88 • info@abc-expo.be

© 2007-2024 ABC Expo - BTW: BE0432.984.937 - Cookies - All rights reserved. Developed by DRVisual.