FastFrame, een innovatief modulair systeem. Ontdek het nu!

De portable panels van ABC Expo zijn misschien wel de meest flexibele producten voor een beursstand. U kunt een apart paneel met wat informatie uitstallen of gaan voor een volledige beursstand in uw huisstijl. De keuze is aan u.

Wat is een portable panel?
Portable panels zijn draagbare panelen die u afzonderlijk of samen kunt plaatsen op evenementen, beurzen of gewoon op kantoor. De panelen kunnen zo dienen als groot prikbord of als volledige beurswand.


Waarom kiezen voor een portable panel?

Draagbaar en flexibel
Het grootste voordeel van portable panels is, de naam verraadt het al, de draagbaarheid ervan. U kunt probleemloos panelen verplaatsen en samen zetten. Daarnaast zijn ze ook snel en gemakkelijk op te stellen en op te bergen.

Dankzij de aparte panelen kunt u uw portable panels gebruiken in verschillende omstandigheden. Portable Panels kunnen dienen om een volledige beursstand in te kleden, maar ook om informatiepapieren uit te hangen, bijvoorbeeld bij een opendeurdag. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Geen gereedschap nodig
Een tweede voordeel is dat de portable panels van ABC Expo gemakkelijk op te stellen en af te breken zijn. De systemen zijn zo gebouwd dat u geen gereedschappen nodig heeft om uw portable panels op te zetten en af te breken.

Waarom portable panels kopen bij ABC Expo?

Bij ABC Expo kunt u rekenen op een product van topkwaliteit, maar daarnaast ook op een snelle, veelzijdige service. We denken met u mee en vinden samen het ideale product voor uw zaak.

Onze portable panels zijn gemaakt van robuuste materialen die tegen een stootje kunnen. Wilt u bij uw portable panels ook banners laten drukken? Geen enkel probleem. Neem contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Contactinfo

Open van maandag tot vrijdag: 9.00 – 12.00 & 13.30 – 17.00 uur

Langevelde 22 • 1785 Merchtem • +00 (32) 52 37 44 88 • info@abc-expo.be

© 2007-2024 ABC Expo - BTW: BE0432.984.937 - Cookies - All rights reserved. Developed by DRVisual.