FastFrame, een innovatief modulair systeem. Ontdek het nu!
Denkt u eraan om een PopUp wand te kopen voor uw beursstand? Bij ABC Expo kunt u kwalitatieve PopUp wanden laten printen tegen de beste prijs! In gebogen of rechte vorm, in kunststoffolie of in hoogwaardig textiel. De mogelijkheden zijn uitgebreid.

Wat is een PopUp wand?
Een PopUp wand is een gemakkelijk opstelbare beurswand. PopUp wanden zijn erg populair omdat ze licht en simpel, maar toch robuust en stijlvol zijn.

PopUp wanden kunnen dienen voor zowat elke beursstand en zijn bovendien verkrijgbaar binnen elk budget met steeds de beste prijs/kwaliteit.


Waarom kiezen voor een PopUp wand?

Veelzijdigheid
Een PopUp wand is een geschikte keuze voor zowat elke beursstand. Kies uit verschillende vormen, prints en systemen en laat uw perfecte PopUp wand bouwen, uiteraard met uw unieke bedrukking of afbeelding.
Bij ABC Expo hebt u bovendien de keuze tussen een volledige PopUp kit, met omvormbare koffer, of enkel een PopUp wand.

Snel en gemakkelijk
Het lichte frame van een PopUp is snel en gemakkelijk op te bouwen. Een externe standenbouwer is niet nodig om uw beursstand er fantastisch te doen uitzien. In een handomdraai tovert u uw stand om in een unieke blikvanger die bij uw doelgroep in het oog springt.

Unieke, kwalitatieve bedrukking
Uw PopUp wand is uniek bedrukt. ABC Expo bedrukt het doek van uw PopUp wand met moderne druktechnieken die een mooi en duurzaam resultaat opleveren. Uw beursstand gaat zo langer mee en valt bovendien op in de massa.

Waarom een PopUp wand kopen bij ABC Expo?

Bij ABC Expo luisteren we naar uw noden en wensen. Waar nodig geven we advies op maat van uw project. Zo vindt u uw perfecte PopUp wand tussen de vele beschikbare producten.
Alle producten van ABC Expo hebben een hoogwaardige, unieke opdruk. Nog geen ontwerp voor uw opdruk? Ook met het ontwerp van uw PopUp wand kunnen onze experts u bijstaan.
Vragen over een PopUp wand of een ander product van ABC Expo? Wij staan klaar om ze voor u te beantwoorden!

Contactinfo

Open van maandag tot vrijdag: 9.00 – 12.00 & 13.30 – 17.00 uur

Langevelde 22 • 1785 Merchtem • +00 (32) 52 37 44 88 • info@abc-expo.be

© 2007-2024 ABC Expo - BTW: BE0432.984.937 - Cookies - All rights reserved. Developed by DRVisual.