FastFrame, een innovatief modulair systeem. Ontdek het nu!

Bent u op zoek naar een modulaire stand? Wees welkom bij ABC Expo!
Wij produceren op maat gemaakte modulaire stands en geven advies op maat doorheen het hele beslissingsproces.

Wat is een modulaire stand?
Een modulaire stand is een beursstand die is opgebouwd is uit verschillende modules. Deze modules kunt u plaatsen en samenstellen hoe u wil en zo de vorm en grootte van uw stand zelf aanpassen. Dit maakt dat een modulaire stand erg flexibel is en dat u uw beursstand snel en gemakkelijk kunt opbouwen, afbreken en transporteren.


Waarom kiezen voor een modulaire stand?


Flexibiliteit
Dankzij de aparte modules is een modulaire stand erg flexibel. U kunt uw modulaire beursstand op verschillende manieren opbouwen en daarna probleemloos aanpassen en verplaatsen.

Gemakkelijk opstellen, verplaatsen en afbreken.
Daarnaast is een modulaire stand gemakkelijk op te stellen. De panelen staan opgesteld in een handomdraai. Bent u achteraf gezien toch niet 100% tevreden over de opstelling? Dan kunt u uw modulaire stand altijd nog verplaatsen of aanpassen.

Duurzaam en kostenefficiënt
Een modulaire stand is gemakkelijk op te bergen na gebruik. Ook het transport is gemakkelijker dan bij grotere beursstanden. Onze modulaire standen passen vrijwel altijd in een gewone (bestel)wagen. Dit zorgt ervoor dat modulaire standen minder slagen en stoten incasseren bij afbraak en transport en dus ook langer mee gaan.

Bovendien kan uw eigen personeel perfect een modulaire stand opbouwen en afbreken. U hebt geen externe transportfirma of standenbouwer nodig. En dat ziet u aan uw beurskosten!

Waarom een modulaire stand kopen bij ABC Expo?
ABC Expo is expert in het bouwen van beursstanden, inclusief modulaire stands. We bouwen modulaire stands op maat, van 3 m² tot 100 m² en meer.

U vindt modulaire standen in alle vormen en maten bij ABC Expo. Een beursstand met rechte panelen of toch liever gebogen of met hoeken? Met Ledverlichting of liever zonder? Heeft u een opbergruimte nodig? Wil u een monitor of scherm ophangen? De keuze is volledig aan u.

Niet zeker welke beursstand geschikt is voor uw zaak? Aarzel niet om persoonlijk advies te vragen aan de experts van ABC Expo!

Contactinfo

Open van maandag tot vrijdag: 9.00 – 12.00 & 13.30 – 17.00 uur

Langevelde 22 • 1785 Merchtem • +00 (32) 52 37 44 88 • info@abc-expo.be

© 2007-2024 ABC Expo - BTW: BE0432.984.937 - Cookies - All rights reserved. Developed by DRVisual.